Muta-ti afacerea online – vinde oriunde si la orice ora.

In fiecare zi, mii de consumatori noi se alatura internetului. Din ce in ce mai multe companii aleg Internetul ca principalul canal de vanzari si distributie. Pentru a ramane in competitie, trebuie sa integrezi comertul online in strategia ta de afaceri.

Magazinul online nu are drept tinta doar obtinerea unei noi baze de clienti. Un magazin online iti va pune produsele la dispozitia clientilor 24 de ore, sapte zile saptamana, ceea ce se traduce in ore de operare nelimitate, costuri reduse si disponibilitate la nivel international, avand ca rezultat final profituri mai mari pentru afacerea ta.
Beneficiile unui magazin online

Cheltuieli generale reduse
Costurile de realizare a unui magazin online sunt considerabil mai mici decat deschiderea unui magazin in mediul fizic.
Costuri de marketing mai mici
Printr-o directionare mai buna. Promovarea online te ajuta sa tintesti mai precis potentialii clienti, cu bani mai putini: este mult mai ieftin sa trimiti un mesaj de marketing prin e-mail catre 1000 de clienti, decat sa faci acelasi lucru prin posta sau curier.
Accesibilitate geografica extinsa
Afacerea ta poate deveni cunoscuta la nivel national, sau, in functie de produsele comercializate, se poate extinde international, doar cu ajutorul unei strategii de e-commerce eficienta.
Imbunatatirea profilului clientului
Ai posibilitatea de a orienta produse si servicii catre grupuri specifice, in functie de datele si informatiile colectate si analizate privind achizitiile.

Program de functionare 24/7
Prin facilitatile pentru comanda automata si procesare a platilor, poti vinde in orice moment, iar clientii isi pot face cumparaturile atunci cand este cel mai convenabil pentru ei, in functie de programul fiecaruia.
Flexibilitate mai mare
Un magazin online poate fi actualizat in permanenta in functie de necesitati si noutati –de exemplu pentru a promova “produsul zilei” pe prima pagina, fara a avea nevoie de materiale tiparite scumpe.
Extinderea bazei de potentiali clienti
O afacere online este un canal de cumparare suplimentar, care poate atrage clienti care nu au achizitionat de la tine pana acum.
Vizibilitate mai mare pentru afacerea ta
Investeste in optimizarea pentru motoarele de cautare si in promovarea online, iar magazinul tau online devine mai accesibil clientilor care cauta produsele tale.

magazin online la cheie
De ce sa lucrezi cu noi?

Detinem experienta necesara pentru a transforma afacerea ta intr-un magazin online care vinde! Solutia noastra pentru magazine online consta intr-o gama variata de functionalitati, incorporabile indiferent de tipul de magazin online:

Design personalizat in functie de afacerea ta
Comenzi rapide
Panou de administrare usor de utilizat, fara a avea nevoie de cunostinte de programare
Imagini nelimitate la produse
Vizualizare rapida a cosului de cumparaturi
Instrumente de marketing : bannere, cupoane promotionale
Harta de link-uri dinamica
SEO friendly – titluri, descrieri si cuvinte cheie pentru fiecare produs
Integrare cu retele de socializare
Newsletter

Numar nelimitat de produse si categorii sau subcategorii
Atribute nelimitate la produse
Evaluari si comentarii la produs
Produse asemanatoare
Informatii despre stocuri
Optiuni de transport si taxe customizabile
Posibilitatea implementarii platii cu cardul
Emitere factura
Istoric comenzi
Rapoarte de vanzari
Import sau export de produse