De ce să începi promovarea prin Facebook Ads?

Facebook este rețeaua socială cu cei mai mulți utilizatori din lume și cu cel mai mare grad de interactivitate.

Numărul de utilizatori de Facebook din România este de 7.2 milioane, adică aproximativ 73% din numărul total al utilizatorilor de internet din țara noastră.

Studiile arată că 50% dintre consumatori pun mai mult preț pe pagina de Facebook a unei companii decât pe website-ul acesteia.

CLIENȚII TĂI SUNT PE FACEBOOK!

Creează relații cu ei, atrage potențiali noi clienți și crește vânzările!

Targetarea audienției pe Facebook

Facebook permite o targetare fără precedent printr-o segmentare complexă, de la aspecte generale precum cele geografice (țară, oraș, cartier) și demografice (vârstă, sex, stare civilă), până la cele de natura comportamentală (preferințe, interese, hobby-uri, grupuri și comunități de care aparțin consumatorii).

Gândeşte-te cine ar vrea să te întâlnească şi prezintă-te scoţând în evidenţă toate atuurile de care dispui. Prin platforma Facebook Ads vei trimite mesajele esenţiale doar persoanelor potrivite, ajutându-i să îţi cunoască afacerea în momentul în care aceştia au cea mai mare nevoie de ea.

Dispunând de ce aceste informații valoroase, noi putem crea campanii de promovare pe Facebook care să transmită mesajul tău către un segment țintă bine definit, evitând astfel risipa inutilă de timp, energie și bani.
Targetarea audientei pe LinkedinAds
Instrumentele de promovare pe Facebook

În funcție de nevoile de dezvoltare specifice afacerii tale, putem construi strategii de Facebook marketing, utilizând următoarele instrumente:

Administrarea paginii de Facebook
Campanii de publicitate pe Facebook
Campanii de retargeting pe Facebook
Campanii integrate de Google AdWords si LinkedinAds