Promovare online prin campanii Google Adwords cu plata pe click.

Ce este Google AdWords?

Google AdWords este programul de publicitate oferit de Google prin care poti ajunge direct la persoanele interesate de serviciile sau produsele tale prin intermediul reclamelor platite. Cu ajutorul campaniilor Google Adwords vizibilitatea afacerii tale in mediul online creste, ceea ce are ca rezultat un singur lucru: mai multi clienti.
De ce sa alegi campaniile Google Adwords?

Afacerea ta devine cunoscuta – 70.000 de cautari pe secunda in Google. Campaniile Google AdWords te ajuta sa ajungi printre primii in rezultatele cautarilor clientilor, exact atunci cand acestia cauta produsele, informatiile sau serviciile promovate de afacerea ta, indiferent de dispozitivul utilizat.
Relevanta – anunturile apar doar clientilor interesati si exact in momentul in care acestia cauta produsul sau serviciul oferit de tine. Iti poti directiona anunturile catre anumite segmente de public si catre anumite regiuni, tari sau orase. Fa-ti simtita prezenta online la momentul si locul potrivit.
Efecte imediate – apari imediat in primele rezultate pe Google. Anunturile platite te fac imediat vizibil potentialilor clienti, care pot accesa website-ul tau sau te pot apela direct. Prin campaniile Google Adwords, produsele si serviciile oferite de tine ajung imediat la segmentele de public tinta.
Este rentabil – iti stabilesti un buget zilnic si platesti doar atunci cand exista click-uri pe anunturile tale
Rezultate masurabile – esti la curent cu performanta campaniilor tale. Instrumentele de urmarire ale Google iti arata in orice moment numarul de accesari ale website-ului tau, apelurilor telefonice si numarul vanzarilor efective in urma anunturilor tale platite.

promovare campanii google adwords
rapoarte google adwrods
De ce sa lucrezi cu noi?

Dispunem de experienta si cunostintele necesare pentru dezvoltarea, lansarea si gestionarea campaniilor AdWords pentru orice tip de client. Cheia succesului unei campanii consta intr-o administrare eficienta, in alegerea corecta a cuvintelor cheie pentru campanie, realizarea unor reclame care sa atraga atentia publicului targetat, in gasirea unor metode pentru optimizarea si imbunatatirea constanta a rezultatelor si nu in ultimul rand de o interpretare corecta a rezultatelor obtinute pentru o campanie.

Venim in sprijinul tuturor clientilor nostri cu servicii complete pentru o administrare profesionala a contului lor AdWords, incepand cu asistenta pentru identificarea obiectivelor publicitare, continuand cu crearea contului, realizarea campaniei (texte anunt, cuvinte cheie, stabilire buget) si pana la prezentarea raporturilor personalizate privind rezultatele obtinute.

Va suntem alaturi si va stam la dispozitie pe durata desfasurarii campaniei pentru orice intrebari, nelamuriri, asistenta tehnica legata de orice aspect al campaniilor Google AdWords, pentru ca impreuna sa identificam toate oportunitatile pentru afacerea ta.